keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

riepumaniaa

Tarvitseeko kaikkia niitä riepuja ihan oikeesti??

Oletko ajatellut miten paljon ja miksi ostat vaatteita?

Musta tuntuu välillä, etten enää osaakaan ostaa vaatteita! Jos jotain tarvitsen ja lähden hakemaan, en kyllä löydä. Sitten taas voi joskus jonkun helmen löytää ihan etsimättäkin. Ja täytyy myöntää, että tietysti myös tämä työttömyys - mikä on jo sinänsä ikävää - on vaikuttanut siihen, että tarkkaan miettii mihin rahansa laittaa. En enää kiertele huvikseni shoppaamassa - mitä varten kiertelisinkään? En oikeasti tarvitse kaikkea. Enkä siksi juuri en paljon mitään ostakaan. En halua vaatteita kaappiin turhanpäiten roikkumaan. Sitäpaitsi mä tykkään ommella - saa just semmosta, kun haluaa, ja laatukin on just sitä mitä tilaa.

Eli on hyvä välillä miettiä mihin rahansa laittaa, ja tarvitseeko kaikkea ihan aikuisten oikeesti? Eli suosittelen myös miettimään onko järkevää ostaa jokainen kivannäköinen "riepu" mikä kaupassa näyttää kivalta - ja mitä varten? Onko se sellainen, jota tietää käyttävänsä paljon ja usein, vai vaan jotain yhden illan kekkereitä varten? Well. Sinun päätös. Ja maailmanlaatuinen seuraus. Pitkässä juoksussa.

Ehkä muuten sekin, kun alkaa konmarittaa kotiansa ja vaatteita huomaa kummasti mitä kaikkea sitä onkaan kaappeihinsa haalinut. Tästä pääset katsomaan videon aiheesta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit valita myös nimetön-vaihtoehdon, mutta kiva olisi, jos jätät nimesi kommenttiin. Se näytetään heti hyväksynnän jälkeen. Kiitos!