tiistai 9. toukokuuta 2017

Peruspirkko vai joku muu?

Mitä ihmeen pirkkoja nämä oikeen on? Eikös enää kesällä leppiksen nähdessään voikaan sanoa, että lennä lennä leppäkerttu ison kiven juureen... vaan pitää ruveta tuijottamaan sitä onko siinä päässä M tai W kirjan vai onko se ihan peruspirkko, jonka voi ottaa siihen peukalonnokkaan?

Tässä linkki, josta näet mikä on jutun juoni.

Kun meille tuli nämä kissat, piti hommata uuus kiipeilypuu niille, koska edellinen oli mitoitettu matalampaan majaan, joten sitä ei saanut pystyyn. Toki se on nyt ollut lattialla ja siinä ne on selälleen vetänyt itseään ja syönyt niitä sisalnaruja ja samalla vähän terotellut kynsiäänkin.

No nyt jäin mietttimään... Sain nimittäin ystävältäni sellaisen kelottuneen puunrungon, jonka jätin parvekkeelle viikoksi aurinkoon vielä kuivumaan. Huomasin sitten yhtenä päivänä siinä, että hei - täältähän tulee leppis! Miten ihmeessä? Onko se talvehtinut tässä puun sisällä vai mistä se siihen tupsahti? Otin siitä kuvankin... nyt sitä kuvaa tuijottaessa jäin mietttimään kunnon kauhuskenarioita siitä, miten kohta se puu on täynnä jotain aasianpirkkoyhdyskuntia ja ne on muninut sinne (aivan sama muniiko peruspirkot tässä skenariossa) tuhansittain pieniä pirkkoja, joilla on W päässä ja terävät hampaat (joo, niille kehittyy sellaiset) ja sitten ne mutustelee ensitöikseen sen puun - ja kasvaa valtaviksi - ja sitten kaiken muun mitä eteen sattuu... Ja jos lähelle uskallat, ne puree sua nenään! Kissat kun tassulla huitasee, ne vaan nousee siivilleen ja lällätttää lentäessään.

Hehe, joo. Mutta vakavasti puhuen: onkos tää nyt peruspirkko vai aasialainen?


Olisin taas iloinen kommentistasi! kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit valita myös nimetön-vaihtoehdon, mutta kiva olisi, jos jätät nimesi kommenttiin. Se näytetään heti hyväksynnän jälkeen. Kiitos!