tiistai 3. toukokuuta 2016

Tuikkukippojen väritys

Viime vuoden puolella sain käsiini nämä ihan normit tuikkukipot. Ne oli kyllä aika surullisen näköiset, roikkuneet jossain takkusten takana yksin ja hylättyinä, kipossa oli jotain roskia ja joku kuollut elukka, jäk. No, mä kuitenkin tykkään kynttilöistä ja ajattelin noista tuunailla vähän kauniimmat. Varsinkin, kun noi on roikkuvaa mallia, ajattelin, että nää tulee portaiden päälle, siinä ne loisi loihtimaan lämpöänsä.


Heti kun noi oli huuhtelun jälkeen pyörinyt tiskikoneessa otin vähän maalia ja muuta esille. 
Vinkkinä: jos haluaa noissa säilyttää värin, ei tod. kannata laittaa tiskikoneeseen! Nyt mä halusin ne ihan puhtaiksi eikä värillä ollut väliä.

Paitsi, että musta ei ole musta kiva. Joten maalasin heti ensitöikseni joulunpunaisella kirkkaalla värillä ton himmelin. Sehän on sydämenmuotoinen! Sitten maalasin lasin. En mitenkään tarkkaan, ihan tarkoituksella, eikä niin, että siihen jää mitään maalausjälkiä - sillain tarkoituksellisen puolihuolilmattoman huolellisesti ;) you know? Sitten vielä loppusilauksena pikkupurkista glitteriä - taisin ihan tyynesti laittaa siihen ensin jotain stick liimaa, kun ei muuta sattunut olemaan käsillä, ja sitten ripottelin glitterit. Kivannäköstä kun kynttilä palaa. Tunnelmallista, suorastaan! Vai mitä?


Olisin iloinen kommentistasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit valita myös nimetön-vaihtoehdon, mutta kiva olisi, jos jätät nimesi kommenttiin. Se näytetään heti hyväksynnän jälkeen. Kiitos!