lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappu-keppi-heppa

Toivon ihanaa ilontäyteistä vappua kaikille!

Laitanpa tähän yhden taannoin tehdyn pienen ompelu-viritys työni tyyliin Hand Made by Helen - joka toivottavasti tuottaa vielä(kin) iloa!

Sain pari vuotta sitten kummityttöni syntymäpäiviä edeltävänä iltana toiveen, että hän haluaisi keppihepan. Miten ihmeessä sellaisin osaisin tehdä? Mistä ihmeestä taion kaikki tarvikkeet näin lyhyellä varoitusajalla? No, etsin netistä jostain muistaakseni jonkun sorttisen keppihepan pään ohjeet korvineen ja niitä sitten sovelsin (oman pääni mukaan, heheh ). Löysin kaappien kätköistä palan hyvää pimennysverhokangasta, jonka ajattelin tähän projektiin tuhota.  Sopivaa kangasta löytyi myös korviksi ja turvaksi. Paria eriväristä lankaa kierrettiin ja näperrettiin yhdessä lapsen kanssa hevoselle tukaksi. Pitihän nyt hepalla olla hulmuava harja! Iihahaa!

Löysin vielä mun aivan ihanan vyön, jota en tosin ollut enää käyttänyt pitkiin aikoihin, vaan säästänyt muista syistä (koska se nyt oli vaan niin ihana) ja noh, nyt se sai muuttaa muotoaan, koska siinähän oli jo valmiiksi suitset - ah miten ihanat bling bling suitset olikin! - eli siitä tuli ohjat ja suitset tälle hepalle.  (Tehtiin muuten vielä tälle hauska runo ja hassu nimi keppihepalle, mutten viitsi niitä tässä julkaista).

 Kuvassa poseeraa kuitenkin lapseni hepan takana, ei kummityttöni.

PS. Myöhemmin kuulin, etten ollutkaan osannut tehdä tuota ns oikein - eli me tietenkin käytiin metsästä etsimässä hyvää, tukevaa oksatonta keppiä hevosella, mutta se oli väärin. Siihen vaihdettiin kuulemma myöhemmin jostain kaupasta ostettu suora harjanvarreksi tarkoitettu keppi. Sellainen sen kuuluu olla! (?)


Tämän kuvan myötä aivan Huurrrjan hauskaa ja Ihahaa vappua kaikille! Pitäkää toisistanne huolta!

EDIT:
Sattuikin silmiin vielä tämä kuva, jossa heppa modifioituna, heh, joten lisäänpä vielä sen tähän: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit valita myös nimetön-vaihtoehdon, mutta kiva olisi, jos jätät nimesi kommenttiin. Se näytetään heti hyväksynnän jälkeen. Kiitos!