tiistai 19. huhtikuuta 2016

Arkun maalausprojekti

Olen iloinen, että mulle on aikojen saatossa siunaantunut tämä ihana arkku. Se oli aikoinaan tummanruskean maalin peitossa, joten mä siis ilmeisesti tuhosin sen, kun rapsutin maalikerrokset pois ja maalasin päälle. No, nyt kuitenkin kaipasin vähän vaihtelua ja tämä pinkki väri sai väistyä. (kuvassa muuten arkku näköjään pyöritelty nurinperin, koska salvat tässä näkyvillä).


Sitten kun oli vähän hiottu pintaa, laitoin vielä maalarinteipillä vähän suojauksia. Ja vahingosta viisastuneena pari lehteä väliin - maali kun tuppaa muuten tarttumaan toiseenkin pintaan kiinni. Mä halusin tästä nyt toffeen värisen - eikös tuukin aika herkullinen?




Noniin! Maalaushomma suoritettu. No, ainakin melkein. 


Tein vielä ihan tarkotuksella reunaan ja vähän muallekin "kulunutta" pintaa, jotta tulee vähän elävämmän näköstä eikä ole liian siloteltu. Samoin pehmensin mustia reunoja. Nyt se on valmis!  Sopii hyvin kultaisen patterin kaveriksi. Eikös vaan? :) Kuvaaan pääsi myös Ronja ja Petra! :)
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit valita myös nimetön-vaihtoehdon, mutta kiva olisi, jos jätät nimesi kommenttiin. Se näytetään heti hyväksynnän jälkeen. Kiitos!