sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Mitä kivaa washi-teipistä voi tehdä?

No vaikka mitä! Innostuin tilaamaan sitä ensimmäiset washi-teippi rullat kaupasti ostettuani vähän enemmänkin kuin omaan tarpeeseen... Ihan hauskaa askartelupuuhaa - sitten joskus aina kun on aikaa. Voihan siitä tehdä vaikka kivoja onnittelukortteja tai päällystellä vaikka koulukirjan reunaan jokin kiva kuvio. Mielikuvitus vain rajana.

Washi-teippi on aika metkaa. Se lähtee tarvittaessa irti aika nätisti - vähän niinkuin maalarinteippi, vaikkei niissä mitään yhtäläisyyttä olekaan. Tässä muutama eri värinen washi-teippi tarjottimella:

Niinpä tässä yhtenä kauniina kesäpäivänä aloin vähän askartelemaan. (Teetä pitää aina olla kupissa, kun joku hebulointi lähtee tulemaan, heh). Ajattelin vähän piristää tätä kippoa, mikä lie maitopurnukka,joka on saanut palvella kynätelineenä. 



Siihen laitoin muutaman erivärisen teipin, ehkä se myöhemmin vielä muotoutuu siitä toisenlaiseksi.

Ei pössömpi? 
Ja kun en muutakaan tähän hätään keksinyt - tai itseasiassa juu: päällystin kännykän takaosan, mutta otin sen kyllä myöhemmin pois, kun se ei käytännössä tuntunut kivalta kuitenkaan - joten avain sai nyt avautua tähän hommaan:



Yksi hyväksi havaittu mihin näitä voi hyvin käyttää on kirjanmerkkinä. Eikä vaan siinä missä kohtaa sattuu menemään vaan itse esimerkiksi mä tykkään laittaa jonkun kohdan muistiin, jota haluan sulatella vielä myöhemminkin, niin on tosi helppo sitten katsoa mikä kohta se olikaan. Eikä jää mitään turhia teipin jälkiä mihinkään. Kiva teippi kikkailla! :)

Mitäs kivaa olet itse keksinyt tästä vai oletko vielä? Saa kommentoida, toki mielellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit valita myös nimetön-vaihtoehdon, mutta kiva olisi, jos jätät nimesi kommenttiin. Se näytetään heti hyväksynnän jälkeen. Kiitos!