tiistai 19. heinäkuuta 2016

Mitä tulee aprikoosista ja porkkanoista...

Tein tuossa jokin aika sitten postauksen siitä porkkanamarmeladista, joka oli muuten ihan tosi hyvää. Se meni ihan alta aikayksikön välillä iltaisin paahtoleivän päällä. naminami. Sen ohje löytyy täältä:

Herkullinen porkkanamarmeladi

Nyt  teki mieli sitä hieman jatkojalostaa... ..





Sokeria laitoin vähemmän, eli kun ohjeessa on mainittu 5 dl - laitoinkin vain 3.5 dl.


Ja soseutusvaiheessa jätin ehkä puolilsen desiä keitinvettä pohjalle.





Aprikoosiporkkanamarmelaadi tehdään muuten samallalailla, paitsi lisäsin alkuun kuivattuja aprikooseja joku semmoiset 6-10kpl. Jos ehtii ja jaksaa, niitä voisi ensin liottaa, mutten katsonut tarpeelliseksi, koska niitä keitetään kuitenkin sen puolisen tuntia porkkanoiden kanssa

- ne kannattaa kuitenkin huuhtasta ja mä ainakin leikkasiin saksilla pienemmiksi (älä leikkele kynsiä samalla!:)) ja sinne sitten muhimaan.







Näyttää vähintäänkin yhtä herkulliselta, kuin se ensimmäinen. Tästä tuli vähän vaaleampaa, kuten odottaa saattoikin, eli onks tää nyt sitten blondimarmeladia? Haha.

Ei muuta ku paahtoleivän ostoon ja herkuttelemaan! Kerro ihmeessä kommentteihin, jos kokeilet! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit valita myös nimetön-vaihtoehdon, mutta kiva olisi, jos jätät nimesi kommenttiin. Se näytetään heti hyväksynnän jälkeen. Kiitos!